Accesorii filtre

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre
În gestionarea optimă a mașinii pe care o conduceți, alegerea accesoriilor potrivite este esențială pentru menținerea performanței acestuia la nivelul maxim. Printre aceste componente de înaltă importanță se numără și accesoriile dedicate întreținerii sistemului de filtrare a aerului, precum cele oferite de K&N, dar și utilitarele necesare înlocuirii filtrelor de ulei, cum ar fi cheile de filtru ulei de la Mann-Filter. Este important să înțelegeți că fiecare accesoriu auto are un rol bine definit, contribuind atât la funcționarea eficientă a vehiculului, cât și la protejarea componentelor sensibile la uzură și murdărie.

Kitul de curățare K&N pentru filtru de aer sport
Vehiculul dumneavoastră merită cea mai bună îngrijire, iar menținerea filtrului de aer în condiții optime este esențială pentru performanța motorului. Kitul de curățare K&N este special conceput pentru filtrele de aer sport, asigurând curățarea profundă și eficientă a acestora. Astfel, utilizarea kitului restabilește fluxul de aer necesar pentru combustie optimă și prelungește durata de viață a filtrului, făcând această investiție atât economică, cât și ecologică. În plus, prin utilizarea regulată a kitului, veți observa o îmbunătățire a consumului de combustibil și o reducere a emisiilor poluante, contribuind la un mediu mai curat și la o mașină mai eficientă.

Uleiul spray pentru impregnarea filtrelor de aer sport K&N
După curățarea filtrului de aer cu kitul menționat anterior, următorul pas este reimpregnarea acestuia. Uleiul spray K&N pentru impregnarea filtrelor de aer sport joacă un rol important în captarea particulelor de praf și murdărie, astfel încât acest produs inovator asigură că filtrul este curat și eficient în filtrarea aerului care pătrunde în motor. Pe această cale contribuie la menținerea unei performanțe ridicate și a eficienței combustibilului. Uleiul are o formulă specială care îmbunătățește capacitatea de filtrare și protejează filtrul împotriva deteriorării, asigurând o durată de viață extinsă și performanță constantă.

Cheia filtru ulei Mann-Filter
Schimbarea uleiului este o procedură de rutină pentru orice proprietar, iar accesul facil la filtrul de ulei este garantat cu ajutorul cheii de filtru ulei Mann-Filter. Această unealtă este esențială în trusa de scule a oricărui pasionat de autovehicule, oferind o metodă sigură și eficientă de a înlocui filtrul de ulei fără riscul de a deteriora alte componente. Cheia de la Mann-Filter este compatibilă cu o gamă largă de modele, ceea ce o face un accesoriu indispensabil în întreținerea regulată a mașinii. Astfel, prin utilizarea acestei chei, puteți asigura că filtrul de ulei este schimbat corect, prevenind problemele de motor și menținând performanța optimă.

AutoBob.ro - Alegerea perfectă pentru accesorii auto de calitate
La AutoBob.ro, vă oferim o gamă variată de produse din domeniul auto de înaltă calitate, iar indiferent de necesitățile vehiculului dumneavoastră, fie că este vorba de întreținere regulată sau îmbunătățiri specifice, AutoBob.ro este locul unde calitatea întâlnește profesionalismul și accesibilitatea. Alegeți accesoriile potrivite pentru a vă bucura de performanța optimă și de fiabilitate. În magazinul nostru online, veți găsi nu doar produse de top, dar și consultanță de specialitate care vă va ghida în alegerea celor mai adecvate soluții pentru nevoile dumneavoastră auto.
 

Suport clienti L-V: 9 - 17

0742532932 contact@autobob.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!